Utile

5 articole
 • Angajam agenti imobiliari in conditii deosebite

  06 februarie 2019
  Angajam agenti imobiliari , de preferinta cu experienta , conditii de salarizare deosebite , cu carte de munca , program de lucru flexibil . Cei interesati pot trimite un CV la adresa de e-mail  office@apartamente-pitesti.ro sau pot suna la numarul de… Citeşte mai mult »
 • Bine de stiut

  06 februarie 2019
    Ce trebuie sa stim Pentru a putea vinde un imobil in primul rand avem nevoie de actul de proprietate (actul de dobandire al actualului proprietar) care dupa caz poate fi: contract de vanzare-cumparare, act de donatie, certificate de mostenitor,… Citeşte mai mult »
 • Identificarea proprietatii

  06 februarie 2019
       Proprietatea În cadrul acestei secţiuni a contractului de vânzare-cumpărare se descrie bunul imobil şi modul prin care vânzătorul l-a dobândit. Bunul care formează obiectul vânzării poate fi, după caz, un teren, apartament, garsonieră, casă şi terenul aferent, spaţiu… Citeşte mai mult »
 • Taxe incasate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara

  06 februarie 2019
    Taxe încasate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) 1. Taxa pentru extrasul de carte funciară în vederea autentificării contractului de vânzare-cumpărare Conform legii cadastrului, notarul public poate autentifica un act de vânzare a unui bun imobil numai pe… Citeşte mai mult »
 • Acte necesare vanzarii unui imobil

  06 februarie 2019
  Daca doriti sa vindeti un imobil trebuie sa va asigurati ca detineti in original toate actele necesare realizarii unei astfel de tranzactii. Asadar sunt necesare urmatoarele acte ca sa vindeti: acte de identitate părţi; acte de proprietate asupra imobilului ce… Citeşte mai mult »
5 articole